Ai nevoie de o mașină

în Timișoara?

Închiriază cu 2Rent-a-Car

Rezervă mașina dorită în 3 pași simpli!

Cele mai noi oferte

Volkswagen Polo Automat
Volkswagen Polo Automat
Preț de la €28
Renault Megane IV
Renault Megane IV
Preț de la €37
Dacia Lodgy
Dacia Lodgy
Preț de la €40
Skoda Octavia
Skoda Octavia
Preț de la €38
Dacia Logan MCV
Dacia Logan MCV
Preț de la €29

Cum închiriez o mașină?

1

Complezi formularul pe site

Introduci datele privind mașina dorită, locul, data și ora de preluare și predare, și câteva date de contact. Apoi aștepți telefonul nostru pentru confirmare. Promitem că nu va dura mult!

2

Confirmi rezervarea

Noi te vom contacta pentru confirmarea rezervării și stabilirea ultimelor detalii. Tu ne vei trimite cateva documente pentru verificare, după care vei fi pregătit de condus!

3

Preluarea mașinii

Mașina te va aștepta pregătită in locul dorit de tine, la timpul stabilit. Dacă ai ales si alte servicii suplimentare, totul va fi gata din timp, astfel încât tu sa pornești la drum cât mai repede.

4

Predarea mașinii

La fel ca la preluare, ne vom întâlni în locul și la timpul stabilit de tine pentru a preda mașina. După o scurtă verificare, totul va fi gata iar tu vei putea pleca liniștit, cu gândul la plimbarea cu mașina de la 2Rent-a-Car.

Brand-uri

Lucrăm cu cele mai importante branduri de mașini din România

Locațiile noastre

De ce să alegi 2Rent-a-Car

Simplu și rapid

Simplitatea si viteza sunt elementele noastre cheie. Doar așa îți putem oferi opțiunea de a rezerva ș a conduce o mașină în aceeași zi. Este atât de simplu!

Servicii complete

Îți oferim o gamă largă de servicii, menite să îți satisfacă orice nevoie. Ne spui la început planul tău iar noi îți vom pune la dispoziție serviciile necesare pentru a-ți face călătoria mai plăcută.

Locații flexibile

Pentru confortul tău, noi îți aducem mașina oriunde în oraș, inclusiv la aeroport. Doar ne spui locul și ora la care dorești să fim acolo și mașina te va aștepta pregătită de drum!

Cele mai bune prețuri

Știm cât de importantă este seriozitatea unei companii pentru clienți. De aceea noi oferim siguranța prețurilor, fără costuri ascunse sau taxe suplimentare. Vei știi totul de la bun început.

Ai nevoie de mai multe detalii?

sau

Mulțumim pentru rezervare!

Vă vom contacta în cel mai scurt timp pentru confirmare.